Γκερντ Μίλερ / Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε στα 75 του ο Γκερντ ... : Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.

Γκερντ Μίλερ / Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε στα 75 του ο Γκερντ ... : Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που.

Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ | Ειδησεις | Pagenews.gr
Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ | Ειδησεις | Pagenews.gr from cdn.pagenews.gr
Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον.

Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα.

Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... from www.offsite.com.cy
Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. O γενς τούραου από την dw. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή.

Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ.

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γκερντ Μίλερ: Προετοιμάζεται για ...
Συγκλονίζει η σύζυγος του Γκερντ Μίλερ: Προετοιμάζεται για ... from s2.aek365.org
Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των.

Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama